Tento krátký článek pojednává ve zkratce o investování do drahokamů a polodrahokamů, což se aktuálně při míře inflace a nedostupnosti investic třeba do nemovitostí stává velmi zajímavou komoditou. Zajímá vás, do jakých drahokamů se vyplatí investovat? Dáme vám pár tipů.

Na trhu můžete nejčastěji slyšet o tzv. silné ,,čtyřce" drahokamů, které neustále zvyšují svojí hodnotu a tedy i zisk z investice. Do ,,TOP 4" patří smaragd, rubín, safír a alexandrit. Pak zde jsou cenově dostupnější kameny – jako např. turmalín, spinel či chryzoberyl, které mají velmi zajímavé roční nárůsty zhodnocení. Pokud se bavíme o investičním drahokamu, měl by mít následující měřítka - velikost od 2 karátů více, co nejlepší čistotu, dokonalý brus a certifikát pravosti.

Našim přáním je přinést zákazníkovi zisk už koupí kamene a proto u nás najdete investiční kameny za velmi příznivou cenu. Investiční kameny nabízíme v ceně cca o 10-15% pod jejich odhadní cenou. Bavíme se tedy o velmi atraktivním procentu zúročení vaší investice už při samotné koupi.

Rádi byste investovali? Právě teď nastal ten správný čas. Další možností, jak investovat své peníze, které jsou každým dnem zkoušené vysokou inflací, je koupě drahokamu s úmyslem zasazení do šperku. Ten si můžete nechat vyrobit přímo na zakázku u zlatníka. Budete tak mít originální šperk, který svoji hodnotu navýší už samotným vznikem. Výběrem drahokamu u nás si můžete být jistí kvalitou a pravostí (certifikát u investičních drahokamů je samozřejmostí). Výběr necháme na Vás, avšak pokud byste potřebovali s výběrem pomoci, kdykoliv vám rádi poradíme a předáme veškeré informace, včetně předložení certifikátu k danému kameni.